Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
2024. március 29. péntek
Auguszta
Holnap: Zalán napja lesz

Sporthírek 2017

Sportgála 2017

2017. december 14-én az OBO Aréna adott otthont az önkormányzat évzáró sportrendezvényének, a Sportgálának. Az idei esztendőbe Az Év Sportolója, Az Év Utánpótlás csapata, Az Év Csapata, Az Év Edzője valamint Dabas Város Sportjáért díjak kerültek átadásra.

Az alábbiakban a díjazottak névsora és méltatásaik, illetve az eseményről készült fényképfelvételek érhetőek el.

A Sportgáláról készült fényképek megtekinthetőek a képgalériánkban ide kattintva.

2017sportgala

Kattintson a képre a nagyításhoz.

Nagyítás
 

Sportgála - díjazottak

Fitness sportágban: Fehérvári Fanni a Top Fitness SE versenyzője
Fanni a 2016-2017 versenyévadban számos szép eredményt ért el, országos eredményei: 6-ik 3-ik 2-ik helyezés. Harmadik helyen kvalifikálta magát az Írországban megrendezett 15. Európa Kupára. Az Európa Kupa előtt megrendezett Europa Open versenyen 2-ik helyezett lett 8 ország versenyzői között. Fannika büszkesége a Top Fitness egyesületünknek, szorgalmával, példamutató magatartásával társaival és edzőivel.

Fitness sportágban: az Apocalipto elnevezésű formáció
Az Apocalypto elnevezésű csapat 2017-ben, a Fit-kid szövetség által rendezett Országos Bajnokságokon mind a három alkalommal az első helyezést tudták elhozni. Így a korcsoportjukban Grand Prix győztesek lettek és első helyen kvalifikálták magukat az Európa-bajnokságra. Írország fővárosában, Dublinban került megrendezésre a XV. Fit-kid Európa-bajnokság, ahol a lányok hatalmas sikert arattak ezzel az egyedi koreográfiával, amivel harmadik helyezést értek el. A csapat tagjai: Dori Renánta, Pelikán Petra, Radnai Réka, Radnai Zsófi, Répás Vanda. Alázatos, kitartó munkájukkal és példamutató magatartásukkal igazán megérdemlik a kitüntetést.

Triatlon férfi :Kanyik András, a Dabasi Szabadidős SE versenyzője
Triatlon Ranglista Versenyen ifjúsági korcsoportban három alkalommal is szép eredményeket ért el, egy 5. helyezés és két 4. helyezésével a mezőny legjobbjai között szerepelt. Így a 2017. év országos triatlon ranglista végeredménye az összesített 6. helyezése
A legjobb nemzetközi eredményei
Európa Kupa 9. forduló 20. helyezés
Európa Kupa 5. forduló 26. helyezés
2007 óta igazolt versenyzője a Dabasi Szabadidő SE-nek. A triatlon válogatott keret tagja ifjúsági korcsoportban. A 2017-es versenyévadban a magyar válogatott színeiben indult a Triatlon Junior Európa Kupa versenysorozatban (holott ő még ifjúsági korcsoportú versenyző), ahol 2 fordulóban is kitűnő eredményt ért el, a 90-100 indulóból a selejtező futamokból a döntőbe jutva versenyzett.

Triatlon női  : Bukovszki Tünde - Dabasi Szabadidős SE
A hazai legjobb eredményei  a Triatlon Ranglista Verseny ifjúsági korcsoportban elért 1.helyezés, majd 4. helyezés és 2. helyezése.
2017. év országos triatlon ranglista végeredmény 3. helyezés.
A legjobb nemzetközi eredményei
Európa Kupa 5. forduló    Tabor (Csehország)    2017. 07. 30.        8. helyezés
Európa Kupa 9. forduló    Zágráb (Horvátország)    2017. 09. 10.        20. helyezés
Európa Kupa 5. forduló    Tiszaújváros (Magyarország)    2017. 07. 23.        18. helyezés
Tünde 2007 óta igazolt versenyzője az egyesületnek. Kitűnő fizikai képességei mellett, az edzéseken mutatott szorgalma példamutató. A triatlon válogatott keret tagja ifjúsági korcsoportban. A 2017-es versenyévadban a magyar válogatott színeiben indult a Triatlon Junior Európa Kupa versenysorozatban (holott ő még ifjúsági korcsoportú versenyző), ahol 3 fordulóban is kitűnő eredményt ért el, a 80-90 indulóból a selejtező futamokból a döntőbe jutva versenyzett.

Duatlon női: Nagy Ágnes - Dabasi Szabadidős SE
Duatlon Ranglista Verseny    Veresegyháza    2017.04.14.    serdülő korcsoport    14. helyezés
Duatlon Ranglista Verseny    Balatonboglár    2017.04.14.    serdülő korcsoport    19. helyezés
2017. év duatlon országos ranglista végeredmény                18. helyezés
Ágnes óvodás kora óta sportol, már kisiskolásként is indult futóversenyeken, ahol több alkalommal is a dobogóra állhatott. A duatlonhoz a versenykerékpározás fortélyait ügyesen és gyorsan elsajátította, így már 7 éves kora óta igazolt versenyzője az egyesületnek. Az idei versenyévadban első éves volt korcsoportjában, sokat erősödött, technikailag is rengeteget javult.  Jövőre már idősebbként korcsoportjában célja, hogy az első 10 közé kerüljön. Ha a téli alapozást nem zavarja meg sem sérülés vagy betegség, akkor jövőre is szép eredményeket hozhat Dabas városának.

Duatlon férfi: Farkas Csaba - Dabasi Szabadidős SE
A hazai legjobb eredményei (Országos bajnokságok)
Duatlon Ranglista Verseny    Veresegyháza    2017.04.14.    serdülő korcsoport    11. helyezés
Duatlon Ranglista Verseny    Balatonboglár    2017.04.14.    serdülő korcsoport    7. helyezés
2017. év duatlon országos ranglista végeredmény                11. helyezés
Csaba óvodás kora óta sportol, kitűnő alkati és élettani adottságokkal rendelkezik, edzésmunkája példamutató.  Több sportággal is megismerkedett óvodás kora óta, így a labdarúgással, a futással és az úszással is. A duatlon versenyeken az első futás távja után a kerékpározásban az első bollyal hatalmasat kellett küzdenie, hogy ne szakítsák ki, és még elegendő energiája maradjon a második futótávra is. A labdarúgásban is jól kamatoztatja a duatlon sportágban szerzett állóképességét, az FC Dabas igazolt játékosa, emellett futóversenyeken is indul.

Úszás női: Fabók Vivien - Dabasi Szabadidős SE
A hazai legjobb eredményei (Országos bajnokságok)
Kalocsa Kupa    Kalocsa    2017.11.12.    gyermek korcsoport    100 m gyors 6. hely
Kalocsa Kupa    Kalocsa    2017.11.12.    gyermek korcsoport    200 m gyors 7. hely
Földvár Kupa    Tiszaföldvár    2017.07.15.    gyermek korcsoport    100 m gyors 8. hely
Vivien óvodás kora óta sportol. Kedvenc úszásneme a gyorsúszás, az idei versenyévadban sokat erősödött, eredményei sokat javultak. Az úszás mellett kitűnő futó, mezei futó versenyeken is dobogóra állhatott. Edzésmunkája és szorgalma kiváló.

Úszás férfi: Farkas Zsolt - Dabasi Szabadidős SE
A hazai legjobb eredményei (Országos bajnokságok)
Kalocsa Kupa    Kalocsa    2017.11.12.    serdülő korcsoport    100 m gyors 3. hely
Kalocsa Kupa    Kalocsa    2017.11.12.    serdülő korcsoport    50 m gyors    2. hely
Földvár Kupa    Tiszaföldvár    2017.07.15.    gyermek korcsoport    100 m gyors 4. hely    
Földvár Kupa    Tiszaföldvár    2017.07.15.    gyermek korcsoport    50 m gyors3. hely
Zsolt már óvodás korában megtanult úszni, versenyezni 1. osztályos korától kezdett, a MÚSZ (Magyar Úszó Szövetség) igazolt versenyzője 2012 óta. Hamar kitűnt kedvező alkati és élettani adottságaival, ami az úszás sportághoz elengedhetetlen. Kedvence az úszásnemek közül a gyorsúszás. Kiváló gyorsúszóként triatlon sportágban is kitűnő eredményeket ér el.

Amerikai futball felnőtt: Hrubos Viktor - SPARKS AFC
Viktor a kezdetektől fogva a csapat tagja, már 8 éve erősíti a gárdát. Egyike volt azon Táncsicsos gimnazistáknak, akik meghonosították ezt a sportágat városunkban. Jelenleg ő a csapat legrégebbi játékosa, társai pedig remélik, hogy sokáig az is marad! Az első pillanatoktól kezdve látszott a benne rejlő potenciál és a játék szeretete. Edzésmunkájának és a mérkőzéseken mutatott teljesítményének köszönhetően, mára védelmünk csapatkapitányává és egyben vezérévé nőtte ki magát. Elhivatottságát és példaértékű hozzáállását bizonyítja, hogy a Szegedi Tudományegyetemen eltöltött 4 éve alatt is, rendszeren haza járt az edzésekre. Nem csak szereti, hanem érti is a játékot. Jó tanuló, jó sportoló, igazi sportember minden tekintetben! Évek óta magas színvonalon játszik, de idei teljesítményével egyértelműen kiérdemelte az Év Felnőtt Sportolója címet Amerikai Football sportágon belül Szívből gratulálunk neki a kitüntetéshez!

Amerikai futball utánpótlás: Gyulafalvi Máté - SPARKS AFC
Máté 15 évesen jelent meg először Sparks edzésen. Kicsi volt, vékony és attól féltünk hogy egy nagyobb szél felkapja és elrepíti messzire... Azóta eltelt 4 év alatt finoman szólva is, fel- és kinőtte magát. 19 évesen védelem egyik legjobb fizikai adottságokkal rendelkező játékosa és emellett rendkívül ügyes is. Ezt bizonyítja, hogy most már második éve a magyar junior válogatott kezdő játékosa. Sőt, a válogatott 2017-es nyári edzőtáborában, a legjobb védőjátékosnak választották meg az edzők. Büszkék vagyunk rá, hiszen fiatal kora ellenére stabil kezdő játékos a felnőtt csapatban. A junior bajnokság mezőnyében kiemelkedő teljesítményekre volt képes. Társai és csapata kicsit keserű szájízzel, de természetesen megértve és támogatva őt búcsúzik tőle, a kiemelt liga egyik bajnokesélyes csapatánál, a Budapest Wolves-nál fogja kipróbálni magát és tovább pallérozni tehetségét.

Felnőtt labdarúgás: Makrai László - FC Dabas

Pályafutása során játszott az NBI-ben 27 alkalommal, a másodosztályban több mint 300 mérkőzés van a háta mögött, valamint a korosztályos válogatottaknak is tagja volt több alkalommal.
Januárban igazolt az FC Dabashoz, amely csapatnak akkor a biztos bennmaradás volt a kitűzött célja az NBIII-ban. Ezt a bajnokság végére sikerült kiharcolni és ebben óriási szerepe volt Makinak, ahogy a társak becézik.
A következő bajnoki idényre a 2017-18-as NBIII-as szezonra az FC Dabas már merészebb célkitűzéseket fogalmazott meg (az első nyolc hely valamelyikének megszerzése) és ennek megfelelően erősítette meg a keretét. Ennek a gárdának lett vezéregyénisége, csapatkapitánya Makrai László. Kiváló csapatmunkás, különös érzéke van a közösség építéshez és nem utolsó sorban megvan benne minden ahhoz, hogy a jövő labdarúgó generáció számára példakép legyen.
A labdarúgás mellett a nyártól az U9-es korosztálynál edzőként dolgozik, a gyerekek nagyon tisztelik, szeretik és felnéznek rá.
Néhány gondolat tőle, ami nem csak a labdarúgókra érvényes, más sportágak sportolói számárai is útmutatás lehet a sportolói pályafutással kapcsolatosan:

„Sok lemondással járt, hogy edzésekre, mérkőzésekre mentem, de megérte!
Nagyon sokat köszönhetek a focinak! Barátokat, sikereket, rengeteg élményt!
A mai fiataloknak is azt szoktam mondani, tanácsolni, hogy mindennek megvan az ideje! Edzeni kell kitartóan, fejlődni kell, aztán majd lesz idő szórakozni is”

Utánpótlás labdarúgás: Riesz Dávid - FC Dabas
Kis gyermekkora óta rúgja a labdát, hiszen sportos családba született, édesapja is sokáig játékos volt, és a mai napig edzőként dolgozik.
Pályafutása Inárcson kezdődött, innen tűnt ki tehetségével és fiatalon került az Nb I-es MTK- hoz. Rövid Dabasi kitérő után a kiemelt oktatással foglalkozó  Tabán Fc –hez igazolt . Újbóli dabasi megkeresés után tért vissza Dabasra.
Játszhatna még az U-17-es korosztályban a kora szerint , de tehetsége többre jogosítja , ezáltal bemutatkozott már a megyei 1.osztályú Dabas II. felnőtt csapatában ( többször tagja volta kezdő csapatnak is )  , valamint az Nb III.-as csapatban több edzésen és edző mérkőzésen is .
Természetesen amikor nem jut szerephez a felnőtt gárdákban akkor az U-19-es csapatban szerepel meccsről – meccsre .
Többször tagja volt a megyei válogatottnak és az országos válogatott látókörében is jelen volt.
Szorgalmas , felelősségteljes, lelkiismeretes fiatal , ami a társainak nézve is követendő példa lehet.
Eddig a Megye I.-es keret tagja volt , januártól az Nb III.-as kerettel készül.

Női labdarúgás: Gendur Gina - FC Dabas
Ginánál már egész pici korában kiderült, hogy melyik sportág felé húz a szíve, 6 és fél éves volt, amikor elkezdett focizni Bugyin. Sokáig egyedüli lányként futballozott a fiúk között. Korábbi egyesületénél is kitűnt tehetségével és hozzáállásával, amelyet számos oklevéllel díjaztak a Bozsik tornákon.  Ginához tanárai is ragaszkodtak mindig, az iskolai sportrendezvényeken is brillírozhatott. 2016. őszén kereste meg őt az FC Dabas, hogy csatlakozzon a Leány csapathoz. Az „alku” úgy szólt, Gina részt vesz pár próba edzésen, és utána közösen döntünk a továbbiakról. Gyakorlatilag az első edzés elegendő volt, hogy lássák, erre a Lányra szükségünk van. Télen Gina az FC Dabashoz igazolt. Oszlopos, meghatározó tagja lett a Csapatnak. Hogy mit mondhatunk el róla? Maximalista, amit csinál, abban a legjobb akar lenni, DE és itt jön a legnagyobb erénye, mindig a társait és a csapat érdekeit helyezi előtérbe. Tisztelettudó, elképesztő az alázatossága, és példaértékű a kitartása. Büszkék lehetünk rá, és méltán lehet szeretett sportága kitüntetettje 2017-ben

Az előző évben az önkormányzat az év közösségi eseményének nyilvánította a 2016-os Barca Tábort. Ez a rendezvény az idei évben is nagy sikerrel zajlott, több mint kétszáz labdarúgó, táborozó részvételével. Az ő maximális kiszolgálásukról, segítéséről önkéntesek gondoskodtak, akiknek ezúton itt a sportgálán is szeretnénk megköszönni áldozatvállalásukat.

Kyokushin Karate - Váradi Attila
Váradi Attila 20 évvel ezelôtt kezdett el karatézni Dabason, és mára már a teljes családja, felesége és négy fia is a Kijokusin karatét gyakorolja. Attila edzôként is tevékeny munkát végez és az idei évben elérte a Szenszej rangot ami a fekete öves mesterek között is a kiemelkedôk fokozata.
2017-ben Szenszej Váradi Attila kiemelkedő edzői munkát végzett a dabasi székhelyű Nemzetközi Kijonevaza Szövetség által szervezett és tartott 17 napos Indiai, Maldív-szigeteki illetve Katari edzőtáborok során!
2017-ben tehát Kyokushin Karate sportágban az év sportolója Szenszej Váradi Attila!

KyoNewaza Földharc - dr. Fazekas Ádám

dr.Fazekas Ádám aki jogászként dolgozik Dabason, az elsô harcmûvész aki állóharcban Kijokusin Karate és földharcban Kijonevaza területén is el tudta érni a fekete öves szintet. Ádám párja dr. Szabó Zsófia. Szófi is a Kijonevaza harcművészetet gyakorolja, mindketten évek óta sport edzőként is segítik a dabasi székhelyű Nemzetközi Kijonevaza Szövetség munkáját!  
Ádám az idei évben részt vett az Euróba bajnokságon, ahol aranyérmet, első helyezést, Európa bajnoki címet szerzett. Az Európa bajnokságon Ádám a küzdelmek során több ellenfelét is a Kijonevaza földharc technikáival gyôzte le.
2017-ben KyoNewaza sportágban az év sportolója Szenpáj dr. Fazekas Ádám!


Férfi röplabda: Tóth Roland


Férfi szakosztály-felnőtt játékos Pocsai Rajmund - Dabas VSE KC
Egy súlyos sérülés után 2015-ben igazolt Dabasra az NBI-es Cegléd csapatától, ahol új kihívást keresve szeretett volna megújulni. Évről évre egyre jobb teljesítményt nyújtva segítette az együttest az eredményei elérésében. A 2016/2017-es bajnoki évben az ő kiemelkedő és egyenletes teljesítménye nagyban hozzájárult a bajnoki cím elnyeréséhez. Példamutató akaratát, a sportág iránti elkötelezettségét edzőként is kamatoztatja az egyesület utánpótlás csapatainál.
Az év felnőtt sportolója kézilabda sportágban: Pocsai Rajmund

Férfi szakosztály-utánpótlás  játékos  Podoba János- Dabas VSE KC
Korosztályában kiemelkedő képességű sportoló, többször meghívást kapott a magyar serdülő válogatottba. A dabasi kézilabda utánpótlás egyik legnagyobb ígérete. Kizárólag rajta múlik, hogy milyen pályát fut be, mert kapusedzője, Duleba Norbert szerint képessége és szorgalma alapján fényes jövő áll előtte. 2000-res születésű, több bajnoki osztályban véd: kiemelt országos ifjúsági bajnokság, NBII felnőtt bajnokság, NBI/B felnőtt bajnokság. Az idei évben bemutatkozott az NBI-es felnőtt csapatban, többek között védett a Veszprém elleni bajnoki mérkőzésen is.
Az év utánpótlás korú férfi kézilabdázója: Podoba János  

Női szakosztály-felnőtt játékos Bocskai Boglárka - Dabas VSE KC

Év Kézilabdázója” felnőtt női kategóriában.
Dabason kezdett kézilabdázni, majd felfigyelve tehetségére leigazolta a Dunaújvárosi Kohász. Karrierjét nagyban befolyásolták a súlyos sérülések, melyek miatt éveket kellett kihagynia. A nevelőegyesületéhez kettős igazolással tavaly tért vissza. Teljesítményével nagyban hozzájárult a megyei női felnőtt csapat NBII-be kerüléséhez. Jelenleg is az együttes legjobb góllövője, valamint fiatal kora ellenére már edzőként is neveli, tanítja a jövő nemzedékeit.
Az év felnőtt női kézilabdázója: Bocskai Boglárka

Női szakosztály-utánpótlásjátékos Talapka Cenge - Dabas VSE KC
Posztja irányító, ennek megfelelően igazi vezéregyénisége korosztályos csapatának. Tehetségét mutatja, hogy 2003-as születésű, serdülő korú, de egyre több szerepet kap az NBII-es felnőtt csapatban is. Lelkiismeretes, fegyelmezett, nagy munkabírású sportoló, fejlődése töretlen.
Az év női utánpótláskorú kézilabdázója: Talapka Csenge

Az Év Utánpótlás Csapata: Dabas VSE KC ifjúsági csapata
Az NBI/B-s nyugati csoport junior bajnokságában szereplő dabasi csapat 100%-os teljesítménnyel, tehát pontveszteség nélkül nyerte meg a bajnokságot, úgy hogy az együttes javarészt ifjúsági korú játékosok alkották, alkotják. A junior bajnokság mellett a gárda második lett a Pest Megyei felnőtt bajnokságban, ezáltal jogot nyert az NBII-es felnőtt bajnoki szerepléshez is.
Az együttest céltudatos sportolók alkotják, a kiemelkedő sportteljesítmény mellett kiváló tanulmányi eredményekkel is büszkélkednek, melyet tanintézményük kitüntetésekkel ismert el.  A kedvenc sportágukhoz való ragaszkodás fő bizonyítéka, hogy együttes jelentős része profi kézilabdázó szeretne lenni.

Az Év Csapata  Dabas VSE KC felnőtt férfi csapata
A Dabasi KC VSE 1980-ban alakult. Története során megjárta a magyar kézilabdázás összes versenyrendszerét. A felnőtt csapat 2004-ben feljutott a magyar bajnokság második vonalába, ezzel elindult egy professzionális működési modell irányába. Az említett sportsiker egybeesett a város által épített OBO Aréna átadásával, mely hatalmas lökést adott a kézilabda sportág fejlődéséhez Dabason. A TAO támogatásnak köszönhetően ugrásszerűen fejlődésnek indult az egyesület, mind a sportolói szám, mind az eredményesség tekintetében. 2013-ban az egyesület vezetése egy 5 éves középtávú koncepció alapján kitűzte azt a célt, hogy a felnőtt csapat a 2016/2017-es bajnoki esztendőben nyerje meg a másodosztályt és jusson fel a magyar bajnokság első osztályába, az NB/I-be. A tudatos építkezésnek és a kiemelkedő szakmai munkának köszönhetően a felnőtt gárda magabiztosan, 10 pontos előnnyel nyerte meg a bajnokságot. Az átalakított, megerősített együttes jelenleg az NBI-es bajnokság 5. helyén áll, amelyet mindenki kiemelkedő eredményként értékel. A csapat tagjai igazi sportemberek, joggal példaképei a klub utánpótlás korú játékosainak.


Az Év Edzője: Tomori Győző
A kézilabda kisgyermek kora óta végigkíséri életét. Játékosként több magyar NBI-es klubban szerepelt, légióskodott Szerbiában, Cipruson, bronzérmet nyert a hazai rendezésű junior világbajnokságon. Húga, Tomori Zsuzsanna, felesége Kamper Olívia szintén jól csengő nevek a magyar és a nemzetközi kézilabdázásban egyaránt. Dabasra 2012-ben került először játékosként, edzősködni 2013-ban kezdett el a dabasi utánpótlásban. Edzői képességeire, tehetségére hamar felfigyelt Szilágyi István a klub szakmai igazgatója, aki edzői pályáját mentorként egyengette. Az utánpótlásban is ért el kiemelkedő sikereket, a 2000-res fiú korosztállyal a 2014/2015-ös gyermekbajnokságban országos 4. helyet szerzett. A felnőtt csapat irányítását a 2016/2017-es idényben kapta meg, velük 10 pontos előnnyel nyerte meg az NBI/B nyugati csoportjának felnőtt bajnokságát. Szakedzői képesítést 2016-ban szerzett. Szakmai munkájára az alaposság, a céltudatosság, a felkészültség jellemző. Edzői hitvallása: tervszerű munka, és a csapatra szabott taktika elegye vezet a jó eredmény eléréséhez.

Dabas Város Sportjáért- Wellis Magyarország Zrt.
2017-ben a képviselő-testület a Dabas Város Sportjáért elismerést ismételten egy olyan kiemelt sporttámogató tevékenységet folytató, a településünkhöz kötődő vállalkozásnak ítélte, amely sokat fordít a dabasi sportélet fejlesztésére. Nem más ez a vállalkozás, mint a Wellis Magyarország Zrt.

A Wellis Magyarország Zrt. jelentős sportszponzorációt folytat Dabason. Kiemelten támogatta az FC Dabas Sporttelepén 2016-ban átadott Utánpótlás Centrum megépítését és felszerelését. A létesítmény sportolókat szolgáló wellness részlegének felszerelését nagy értékű eszközök biztosításával segítette.
A már két alkalommal megszervezett FC Barcelona Futballtábort is kiemelten szponzorálta.
A cég nem csak településünkön, fejtett ki jelentős sporttámogatói tevékenységet, hanem az idei vizes világbajnokságon is találkozhattunk a Dabason már közismert cég nevével.
A Wellis Magyarország Zrt. városunk legnagyobb foglalkoztatója, ilyen minőségében is aktívan részt vesz a településen a helyi társadalmi szerepvállalásban. Ebben az évben több oktatási-nevelési, valamint szociális intézményben végeztek munkatársaikkal csapatépítő jelleggel önkéntes munkát.
A város sportéletében további kiemelt szerepet vállat a cég, amikor elfogadta az FC Dabas felkérését, hogy legyen az Utánpótlás Központ és a Sári Sporttelep névadó szponzora. Hamarosan a Sári Sporttelep a Wellis Sport Park elnevezést fogja viselni.

A díj kifejezi Dabas Város Önkormányzata elismerését és köszönetét mindazért a szerepvállalásért, amit a Wellis Magyarország Zrt. az elmúlt években Dabas Sportéletének fejlesztésében tett.

Print Friendly, PDF & Email

Search

Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy a legjobb böngészési élményt biztosíthassuk Önnek honlapunkon. Az oldal további használatával jóváhagyja a sütik használatát.