Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna, Hanna
Holnap: Auguszta napja lesz

Archív híreink 2017

SPORTGÁLA 2016

December 16-án az OBO Aréna adott otthont az önkormányzat évzáró sportrendezvényének, a Sportgálának. Ez alkalommal is kiosztásra kerültek Az Év Sportolója és Az Év Csapata, illetve rendhagyó módon Az Év Közösségi Eseménye és Az Év Dabasi Diákja díjak is.

Az alábbiakban a díjazottak névsorát és méltatásaikat, illetve az eseményről készült felvételeket tekinthetik meg az érdeklődők.

Sportgála - díjazottak

Nagy Ágnes – duatlon
A Dabasi Szabadidős SE versenyzője
Edzője: Lorántfy Ildikó
A Táncsics Mihály Gimnázium diákja.
Eredményei: a Duatlon Országos Bajnokságon, Kaszó, 8. helyezés – aranyjelvénes minősítést kapott az Országos Ranglista Versenyen, Balatonboglár, 6. hely.
Ági 8 éve tagja az egyesületnek. Duatlonban és triatlonban is évek óta az élmezőny tagja. Edzésmunkája sokat javult, tudatosabb, kitartóbb lett. Tanulmányi eredménye kiemelkedő.

 

Farkas Zsolt – duatlon
A Dabasi Szabadidős SE versenyzője
Edzője: Lorántfyné Horváth Ildikó, Lukács István, Várdai Zoltán
A Szent János Katolikus Általános Iskola diákja.
Zsolt 6 éve sportol egyesületünkben. A duatlon, aquatlon és triatlon mellett aktívan futballozik. Az idei évben a Duatlon Országos Ranglistán 12. lett. Kaszón a Duatlon Országos Bajnokságon a serdülők csapatversenyében 3. helyezést ért el. Az idei évben tagja a Héraklész utánpótlás válogatottnak. Tanulmányi eredménye is kiváló.

 

Kanyik András – triatlon
A Dabasi Szabadidős Sportegyesület versenyzője
Edzője: Lorántfyné Horváth Ildikó, Lukács István, Várdai Zoltán
A Táncsics Mihály Gimnázium diákja
András az idei év kiemelkedő eredményeit kimagasló futóteljesítményének és magas szintű versenyzői intelligenciájának köszönheti. 2016-ban fő célja az Ifjúsági Európa Bajnokságra való kijutás volt. Az utolsó válogató verseny előtt Andrisnak már csak matematikai esélye volt a csapatba kerülésre, de óriási küzdeni tudása meghozta a várt eredményt. Az Európa Bajnokságon is szépen helytállt,32 ország  94 versenyzője közül a 23. helyen ért célba. Egy hét múlva ezt az eredményt is felülmúlva a Junior Európa Kupán 11. helyezést ért el. 4 éve tagja Héraklész utánpótlás válogatottnak.

Bukovszki Tünde – triatlon
A Dabasi Szabadidős Sportegyesület versenyzője
Edzője: Lorántfyné Horváth Ildikó, Lukács István, Várdai Zoltán
A Táncsics Mihály Gimnázium diákja
Tünde több mint 10 éve triatlonozik, s 4 éve tagja a Héraklész  utánpótlás válogatottnak. A válogatók során kiharcolta az EB csapatba kerülést, majd 31 ország 89 versenyzője közül a 15. helyen ért célba. Egy hét múlva a Junior Európa Kupán óriási meglepetésre 1. helyezést ért el. Sikere azért is figyelemre méltó, mert a nála 2-3 évvel idősebb mezőnyben tudott ilyen eredményt elérni. Reméljük jövőre a Litvániában megrendezésre kerülő Ifjúsági Európa Bajnokságon további szép eredménynek örülhetünk.

Zelenák Olivér – úszás
A Dabasi Szabadidős Sportegyesület versenyzője
Edzője: Lorántfyné Horváth Ildikó
a Dabasi Kossuth Lajos Általános Iskola diákja
Olivér a Dabasi Szabadidő SE igazolt versenyzője 4 éve. Az első versenyein 8 évesen még csak gyorsúszásban versenyzett, de hamar megkedvelte a többi úszásnemet is. Az edzésmunkája példamutató. Eredményei: Kalocsa Kupán egy  5., 6. és két 4. hely, Dél-Alföldi Régió Úszóversenyen, Kiskunfélegyházán egy 5. és egy 6. hely.

 

Bretus Lara- úszás
A Dabasi Szabadidős Sportegyesület versenyzője
Edzője: Lorántfyné Horváth Ildikó
A Dabasi Táncsics Mihály Gimnázium diákja
Eredményei: a Sport XXI. Országos döntőben, Debrecenben 17. hely, Kalocsa Kupa – 4. és 5. hely. Lara mind a négy úszásnemben versenyez, kedvence a gyorsúszás és a hátúszás. Kitűnő futó is, így aquatlon versenyeken is indul. Idén márciusban Százhalombattán a regionális aquatlon versenyen harmadik helyen ért célba. A Diákolimpián az őszi körzeti mezei futóversenyen korcsoportjában első helyezést ért el.

Bán Rea – Az év utánpótlás sportolója női kézilabda sportágban
DABAS VSE KC  versenyzője
Posztja: átlövő
Edzője: Kamper Olívia – Hollós Máté
A Táncsics Mihály Gimnázium tanulója
Rea még nagyon fiatal 2001-es születésű. Serdülőkorúként a felnőtt játékosok között is megállja a helyét! Az elmúlt 2 évben 245 gólt szerzett 80 mérkőzés alatt! Az idei szezonban a serdülő és a felnőtt bajnokságban kap szerepet! A saját korosztályában példaként állhat az élen, hiszen minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy a későbbiekben stabil felnőtt játékossá váljon.

Staskó Julianna –  kézilabda, felnőtt kategória
DABAS VSE KC versenyzője
Edzője: Kamper Olívia
Második éve a Dabas VSE KC játékosa, 22 mérkőzésen 102 gólt lőtt! Csapatkapitányként mindent megtesz a sikerért! Edzéseken és a mérkőzéseken sem adja fel a küzdelmet! Harciassága révén az idei szezonban 9 mérkőzésen 46 góllal járult hozzá a csapat sikereihez, a védekezésben is kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékos!


Szabó Tamás – kézilabda
Dabas VSE CK versenyzője

Posztja: átlövő
Edzője: Kiss Attila és Kovács István
A  DABASI TÁNCSICS MIHÁLY GIMNÁZIUM tanulója
A 2015-16-os bajnoki idényben 24 mérkőzésen 138 gól dobott. Csapatával a 5. helyen végzett a Nemzeti bajnokság NBI/B junior korosztályában. Az új szezonban a felnőtt csapat edzéseit is egyre sűrűbben kell látogatnia. A felnőttek között is megszerezte első góljait. Jelenleg az NBI/B junior csapatával 9 mérkőzésen 73 gól dobott és veretlenül állnak a tabella élén.


Boda Tamás – kézilabda
DABAS VSE KC versenyzője
Posztja: balátlövő
Edzője: Tomori Győző- Szilágyi István
2007-ben igazolt csapatunkhoz. Szorgalmas, alázatos, eltökélt sportoló. Erőssége a védekezés, kiváló 2-es és 3-as védő. Fejlődése töretlen, szorgalmának köszönhetően, jelenleg a felnőtt csapat meghatározó játékosa. Teljesítményével nagyban hozzájárult az utóbbi években megszerzett ezüst- és bronzérmekhez. Kiváló sportteljesítménye mellett elvégezte a Testnevelési Egyetem sportmenedzseri szakát.

Bennárik Tibor – KyoNewaza sportágban
KyoDabas Sportegyesület

Edzője: Bábel Csaba
Legjobb eredménye Törökbálinton,  a XXI. Hanshi Kupán elért 3.hely. Bennárik Tibor már felnőtt fejjel kezdte meg a KyoNewaza földharc technikák elsajátítását, de mivel kimagasló erőnléttel érkezett a földharcosok csapatába, és komolyan veszi az edzések minden egyes percét, gyorsan eredményessé vált. Az idei évben egy nemzetközi versenyen már a dobogóra is állhatott bronzéremmel a nyakában.

Tóth András Tamás – Kyokushin Karate sportágban
KyoDabas Sportegyesület
Edzője:
Bábel Csaba
Eredménye: a III. Hinomoto Kupán, Vácon, a 3. helyezett lett. Ez elmúlt évben a karatésok közül a legtöbb edzésmunkát vitathatatlanul Tóth András végezte el, az ő hétköznapjainak már szerves része a harcművészet gyakorlása. Edzésmunkájával, kitartásával példát mutat edzőtársainak.  Az idei évben egy országos és egy nemzetközi versenyen indult, egyszer bronzéremmel  és egyszer bajnokként, aranyéremmel a nyakában állt a dobogóra.

 

Garajszki Ádám – amerikai futball – utánpótlás kategóriában
A SPARKS AFC Sportegyesület játékosa

Ádám fiatalkora ellenére hamar a felnőtt csapat tagjává vált. Szorgalom, alázat, kitartás jellemzi, amely szorgalommal párosul. Ő az U 19 egyik csapatkapitánya, amelyet küzdő természetének, csapatjátékosi kvalitásainak köszönhet. A jövő évi Európa - bajnokság kvalifikációs tornáján is nagy feladat hárul rá  mint húzóemberre.


Strupka András –amerikai futball –felnőtt kategóriában
A SPARKS AFC Sportegyesület játékosa.
Minden edzésen és meccsen fejlődni akar, ez a nagy erénye. Nem sajnálja szabadidejét, rengeteget tanul a játékról a foglalkozásokon kívül is. Az első edzéstől kezdve a csapat vezéregyénisége lett. Belső tűz, bizonyítási vágy hajtja, és ezzel a többieket is húzza magával. Nem véletlenül lett a felnőtt csapat egyik kapitánya. 2016-ban bronzéremig vezette a csapatot, és 5 bajnoki mérkőzésen 15 Touchdown-t szerzett. Remek teljesítményét a Magyar Amerikai Football Szövetség is díjazta. Őt jelölte az év legértékesebb játékosának címére, ahol a 3. helyen végzett.


Vajó Bernadett – birkózás
Vajó Bernadett Sportgálánk visszatérő vendége. A tavalyi évhez hasonlóam, kiváló eredményei alapján idén is elismerésben részesül.
Idei eredményei:
Országos serdülő diákolimpia I. helyezése
Egy korcsoporttal feljebb: kadet (ifjúsági) női nemzetközi rangsorverseny
TIKA Kupa I. hely
Serdülő leány Országos Bajnokság III. hely
Egy korcsoporttal feljebb: kadet női Országos Bajnokság III. hely


Balog Zsolt - birkózás
Eredményei 2016-ban a következők voltak:
Kötöttfogású Budapest bajnokság 1.hely
Kötöttfogású országos rangsorverseny 5.hely
Kötöttfogású országos bajnokság 5.hely
Szabadfogású területi csapatbajnokság 2.hely
Szabadfogású Diákolimpia 2. hely
Év végi szabadfogású rangsorban 2.hely


Zelenák Adél – díjugratás
Adél a ZABHEGYEZŐ KÖZHASZNÚ LOVAS SPORTEGYESÜLET sportolója
Edzője: Kovács Zsolt
A DABASI TÁNCSICS MIHÁLY GIMNÁZIUM tanulója
Adél 5 éves korában kezdett lovagolni Jakab Barnánál a Zabhegyező Lovas Sportegyesületnél. 2015-ben sikeres rajtengedély vizsgát tett. A versenyekre Kovács Zsolt edző készíti fel Adélt. 2015 óta a Pasaréti Honvéd Lovas Sport Egyesület igazolt versenyzője.  Heti 6 edzése van. 2016-ban 46-szor állt rajthoz. Két lóval versenyez : Faust és Kisasszony.
Eredményei: A kecskeméti REGIONÁLIS MINŐSÍTŐ VERSENYEN 2. és 4., az ócsai Pest Megyei Bajnokságon 4., az Országos Minősítő Versenyen, Kecskeméten 5. helyezést ér el. Tervei között szerepel, hogy részt vehessen a 2017-es korosztályos Championátuson


Pintér Zsolt – galambász

Pintér és Fiai trió legifjabb tagjaként már több alkalommal is bemutatkozott. 2009-ben Inárcsra költözött, ahol önálló galambászatba kezdett. Összesen 12 pár tenyészgalamja van és max. 60-80 fiatalt hagy meg. Az idei év egy régen látott küzdős, nehéz, meleg versenyévadot hozott. Ebben a szezonban és nem hátszeles versenyeken bizonyítottak a galambjai.  Idei sikerünk alapja, pontosan ennek a meleg időjárásnak volt köszönhető, hisz galambjainkat több mint 15 éve az ilyen versenyeken való küzdeni tudásuk alapján szelektálják.  A versenyévad sikeresen alakult, megnyerte a kerületi hosszú távú, általános távú bajnokságot és a Budapest Bajnokságot is. Az utolsó 5 általános bajnokságba számító versenyből 4 alkalommal elsőm, és egy alkalommal négy tizedponttal lemaradva második csapatot ért el.


Pelikán János Zsombor – országúti kerékpár
a Team Amplatz – BMC versenyzője
versenyszáma: Országúti mezőnyverseny és egyenkénti időfutam
edzője: Specziár Viktor
Az elmúlt nyolc évben Jani nagyon keményen edzett és betartja edzője utasításait. Teljesítményének fejlődése végigkövethető az eredményei alapján. Idén már világversenyeken is bizonyított. Jövőre még inkább az időfutamokra fogunk összpontosítani, így reménykedünk egy VB top10-es eredményben. Hosszú távú célunk a négy év múlva esedékes tokiói olimpia.
Legjobb eredményei: Mezőny Országúti OB, Bonyhád, I. helyezés, Egyéni Időfutam OB, Debrecen, I. hely, Cyclo Cross OB, Kőbánya 3. hely.
Nemzetközi eredményei: Dohai Időfutam Világbajnokság (Katar – Doha) U 23-ban 24. hely, Időfutam Európa Bajnokság, Plumelec (ejtsd: Plümlek) (Franciaország), U23-ban 11. hely

Kleopátra – csoport – csoportos produkció fitnesz sportágban
Tagjai: Dori Renáta, Harmincz Lili, Radnai Zsófia, Radnai Réka, Répás Vanda, mindannyian a Top Fitness SE versenyzői.
Edzőjük: Gecserné Varró Erika, Weil Evelin
Hosszú évek óta a Top Fitness SE sportolói, külön-külön és csapatban is képviselik az egyesület a versenyeken. Két éve álltak össze egy csapattá,amely nagyon sikeresnek bizonyult.
Valamennyi országos fitness és show-tánc versenyen a dobogón végeztek. Fit-Kid országos Grand Prix versenyen, két alkalommal is első helyezést értek el, majd kijutottak a Fit-Kid Európa-bajnokságra, amelyet idén Magyarország rendezett és az előkelő 4. helyezést hozták el.Nyáron került rendezésre az EurOpen Modern Dance Championship nemzetközi show-tánc verseny, a lányok itt is szépen helyt álltak, második helyezettek lettek.

 

Bálint Gábor - labdarúgás sportágban
Gábor az FC Dabas Sportegyesületben ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival. Ez a sportág nem áll, s nem állt távol tőle, hiszen édesapja is kiváló labdarúgó volt, aki szintén az FC-ben rúgta a bőrt. A „kis Gagarin” minden korosztályos csapatnak meghatározó tagja volt. Játszott az NBIII -as felnőtt csapatban is. Jelenleg az FC Dabas III-as csapatának, valamint az Öregfiúk csapatnak az oszlopos tagja, mondhatjuk azt is, hogy erősége.Játékintelligenciája, küzdeni tudása, a labdarúgás iránti alázata példaértékű.
Gábor az egyesület vezetésében is részt vesz. Ötleteivel, tanácsaival, aktív munkájával segíti az FC mindennapi életét.

Kovács Richárd  - labdarúgás sportágban, az utánpótlás korosztályban
Ricsi az FC Dabasban kezdte el kergetni a labdát, már egészen fiatalon. Itt ismerkedett meg e szép játék fortélyaival. Néhány esztendőre egy válogató után a Monori utánpótlás-nevelő szakosztályhoz került, amely a felcsúti akadémia szakmai irányításához tartozott. Az általános iskola után Ricsinek nemcsak középiskolát, hanem másik labdarúgó klubot is választania kellett. Kézenfekvővé vált, hogy az anya egyesületéhez térjen vissza, a korábbi játékostársak közé. Az idő őt igazolta, hiszen az összes korosztályos csapatnak az erősségévé vált, és már az FC Dabas II-es csapatának a kerettagja, valamint az NBIII-as csapat edzéseire is meghívta őt Erős Károly.

Horváth Vivien –  női labdarúgás
Vivi 9 évesen kezdett el focizni Táborfalván. Nagyon hamar kiderült, hogy hihetetlenül tehetséges. Akkori edzője azonnal a fiúk közé invitálta az ügyes kislányt. Már az elején lehetett látni, hogy Vivi a fiúk között is kiemelkedett. 2015 tavaszán egy Alközponti Bozsik Torna alkalmával a Táborfalvai csapatból kitűnt tehetségével.  Ettől kezdve a női csapatban csillogtathatja meg tehetségét. Az Országos Bajnokságban az U15-ös leány korosztály csapatkapitányaként segítette társait a Felsőházba csoportelsőként. Ebben a szezonban 48 lőtt gólból 27-et magáénak tudhat, amivel jelenleg a góllövő lista legtetején áll.

Szabados Kristóf - tőrvívás
Szabados Kristóf legfrissebb általunk ismert eredménye párbajtőrözésben a november végén lezajlott Vívók Országos Bajnokságon, a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban született. Aranyérmes lett, miután szoros csatában legyőzte Gátai Róbertet. Kristóf nemcsak egyéniben, hanem csapatban is győzött, ugyanis klubja, az Építők legyőzte a Törekvést, de a döntő tust Kristóf Bátyja, Gábor vitte be.  A Magyar bajnokcsapat tagjai: Riesz Gábor, Zalaba Péter és a két dabasi: Szabados Kristóf és Gábor.

Kosiba Dániel – asztalitenisz
A magyar World tour verseny sorozatban a 16-között végzett, ami abból a szempontból fontos, hogy több mint 250 induló vett részt a versenyen. Dani jelenleg a Svéd Eslöv csapatában játszik és klub szinten is többet tevékenykedik. 2017-től teljes mértékben a 2020-as Tokió Olimpia a cél!

Kancsár Ferenc – gokart
Az angol nyelvű Karting Magazine gokartozásra specializálódott szakoldal összeállított egy listát a legjobb európai gokartversenyzőkről. A sorrend első helyére Kancsár Ferencet tették, aki a szezon során lényegében mindent megnyert, ahol elindult. Országos, Európa- és világbajnok volt a DD2-es kategóriában, és egy angol szakújságíró szerint jelenlegi formájában a világon bárkit legyőzne. A 20 éves gokartos a BNL Karting Series megnyerésétől a Rotax Euro Challenge-en, majd a portimaói Rotex Világdöntőn szerzett győzelemig mindent megszerzett, nem volt ellenfele. Kancsár Ferenc idén októberben megvédte világbajnoki címét a nápolyi döntősorozatban. Kancsár, aki a Kecskeméti Motorsport Egyesület versenyzője, ismét a DD2-es kategóriában bizonyult a legjobbnak a világon.


Az Év Csapata – az FC Dabas Öregfiúk csapata
A 2016-2017 szezonban a csapat teljesítménye lendületes, fiatalokat megszégyenítő volt. 10 győzelem született és pusztán csak 1 vereség. Így az Öregfiúk a 2. helyen zárták az őszi szezont, mindösszesen 3 ponttal lemaradva az első helyezettől. A csapattagokra kivétel nélkül jellemző a spot, a mozgás, de legfőképp a labdarúgás szeretete, ami egy példamutató magatartás a fiatal sportolók számára. A csapatot közösségi szinten az összetartás és összetartozás, a közös sikerek, kudarcok megélése jellemzi. Megérdemlik, hogy név szerint is bemutassuk őket:

KŐSZEGI ZOLTÁN
ID DANYIS JÁNOS
IFJ DANYIS JÁNOS
DANYIS ATTILA
PODOBA JÁNOS
ÚJVÁRI TIBOR
MÁRTON ZSOLT
PACSIRTA JOZSEF
PASZTYERIK FERENC
KALDENECKER TAMÁS
FUNK ZOLTÁN
KOMLÓS ANTAL
POKORNYIK SÁNDOR
ANDRISTYÁK JOZSEF
GLONCZI FERENC
SÜMEGI GÁBOR
MRÁZ GERGELY
FARKAS ROLAND
FŐDI MARTON
TAKÁCS ZOLTÁN
GOSZTONYI JOZSEF
DUHAJ RÓBERT
KOVÁCS ÖDÖN
VOLENSZKI ZSOLT
KOCSO LÁSZLÓ


Az Év Dabasi Diákja  - Pelikán Réka
Pelikán Réka a 2015l20l6-os tanévben fejezte be tanulmányait a Gyóni Géza Általános iskolában. Sokoldalú személyiség, hiszen kiváló tanulmányi eredménye mellett, kiemelkedő sportteljesítményt nyújtott, és különböző tanuImányi versenyeken is jól szerepelt. Nyolcadik osztály végén a legmagasabb iskolai kitüntetést, a ,,Gyóni Géza-díjat'' vehette át. Szívesen és eredményesen vett részt a legkülönbözőbb iskolai tanulmányi versenyeken. Lelkesítő tagja, mozgató rugója volt nemcsak kisebb közösségeknek, de az osztályának is. Vidámsága színt vitt a mindennapokba, ugyanakkor megbízható, felelős egyéniség. Iskolája számíthatott rá akár szervezési feladatról, akár műsorban való irodalmi szereplésről volt szó. Sportágában, a fitneszben, kiemelkedő teljesítményt nyújtott, 2015-ben az országos Show-tánc Bajnokságon 1. helyezést ért el egyéni gyakorlatával. Duó kategóriában 2., míg Formáció kategóriában 1. helyezést kaptak. A Show-tánc Európa-kupán Formáció kategóriában 2. helyezést értek el. Fiatalabb sporttársainak példaképe. Réka már középiskolás, a dabasi Táncsics Mihály Gimnáziumban folytatja tanulmányait.

 

Az Év Dabasi Diákja – Fojta Dániel
Fojta Dániel, a Szent János Katolikus Ált. Isk. 8.a osztályos tanulója. Már alsó tagozatos korában is feltűnt rendkívüli szorgalma és tehetsége. Minden tanévet kitűnő tanulóként fejezett, emellett általános nevelőtestületi dicséretben részesült 2014-ben, 2015-ben, 2016-ban példamutató magatartásáért és tanulmányi eredményéért és közösségi munkájáért. Dániel rendszeresen részt vesz megyei és országos versenyeken: hittanból, angolból, magyar nyelvből és matematikából. Eredményei kiválóak, általában első helyezést ért el, ezzel is öregbítette iskolája és városunk hírnevét. Szabadidejében a városi FC DABAS U15 csapat aktív, tehetséges játékosa, aki a tavalyi évben bajnokságot nyert csapatával. Egész lényét átszövi a keresztényi értékrend, rendszeresen vesz részt szentmiséken, ahol templomi szolgálatot lát el ministránsként.


Az Év Közösségi Eseménye – a 2016-os dabasi Barcelona-tábor önkéntes segítő közössége
Az FC Barcelona hivatalos labdarúgó iskolájából, az FCBEscola-tól június 19-én, vasárnap érkezett meg a hat edző és a tábor koordinátora. Június 20-án, hétfőn, 18 magyar társuk csatlakozott hozzájuk egy-két helyettesítővel, hogy 224 gyermeket oktassanak a Barça stílusának megfelelően. Hétfőtől péntekig minden táborozó napi 4 edzésen vehetett részt, délelőtt 9.00–10.00 óra és 11.00–12.00 óra között, majd 14.30– 15.30 és 16.00–17.00 óra között. Délelőtt egészséges tízórai adott lendületet a kimerült focistáknak, délben a Gagarin Lakodalmas Ház hűs nagyterme szolgálta az ebédelő gyermekek pihenését, majd a délutáni edzések között a frissen készült szendvicsek pótolták az energiát.

A gyermekek felügyeletéről az edzők mellett folyamatosan és fáradhatatlanul figyelő 19 önkéntes gondoskodott. Név szerint is szeretnénk felsorolni, és kihívni őket ide a színpadra: Babos Boglárka, Balogh Petra, Csézi Adél, Jurácsik Andrea, Kalmár Tünde, Kőszegi Blanka, Lovistyek Evelin, Medve Réka, Monok Virág, Mráz Márk, Naszvadi Regina, Palásti Enikő, Podoba Erika, Pokornyik Lilla, Sponga Antónia, Szabados Mónika, Volenszki Lilla, Volentér Nóra, Zsolnai Diána. Ők voltak azok, akik a 18 csapatot a tábor 5 napja alatt folyamatosan támogatták, a táborban várták és búcsúztatták a gyermekeket, a sérülteket ápolták, a délutáni szendvicseket kiosztották, valamint minden egyéb felmerülő kérést és kihívást nagy figyelemmel és szeretettel tejesítettek annak érdekében, hogy minden táborozó számára ez lehessen az idei év legkülönlegesebb és legemlékezetesebb tábora. A tábori események zavartalanságáról a tábor két hazai koordinátora (Csernus Dóra és Veres Tünde), valamint a szervezők (Feczesin István, Kőszegi Zoltán, Kucsák István, Mari Judit, Mari Zolika, Mari Zoltán, Schilingerné Budai Zsuzsanna és Zsolnai Róbert) oldalán további segítők gondoskodtak: Bálint Kata, Bennárik Boglárka, Gecser Nikolett, Gogolák Mariann, Józsa Nikolett, Kancsár Krisztián, Kocsis Csaba, Kollár László, Kőszegi Hajnalka, Molnár Imre, Rutterschmidt Krisztián, Sásdi Máté, Simon Kata. A tábor sikerességét számos pozitív visszajelzés igazolja. Ez a színvonal nem lett volna biztosítható a segítők önzetlen hozzáállása nélkül. Köszönjük a munkájukat!

Sportgála 2016 --- A MAG TV felvétele
 
I. RÉSZ --- A Dabas Televízió felvétele
 
II. RÉSZ --- A Dabas Televízió felvétele
 
II. RÉSZ --- A Dabas Televízió felvétele
 
 
Print Friendly, PDF & Email

Search

Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy a legjobb böngészési élményt biztosíthassuk Önnek honlapunkon. Az oldal további használatával jóváhagyja a sütik használatát.