2018. január 22. hétfő
Vince, Artúr
Holnap: Rajmund, Emerencia, Zelma napja lesz

Civil szervezetek

Kosztolányi Családfakutató Egyesület

Elnök: Kosztolányi Gyula ikonkep ures
Cím: 2370 Dabas,Fő u. 59.
Telefon: 29 361-145
Mobil: 30 740-87-46
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap:  
Tevékenység besorolása:  bölcsészettudomány(181)
 
   
 
 

Tevékenység leírása:

Napjainkban világszerte és Magyarországon is egyre többen vágynak megismerni a családfájukat. Családfakutató egyesületünk az 1240-es évektől jegyzett Kosztolányi családon belül hivatott egyesíteni az ilyen érdeklődésű emberek tevékenységét a családok felkutatására,családfák kutatására,összeállítására,karbantartására. Az egyesület további céljai a nehéz körülmények között élő Kosztolányiak felkutatása, segítése, tehetséges fiatalok tanulmányainak segítése.

Kosztolányi család ősi hagyományainak kutatása. Kosztolányi világtalálkozók megszervezése, előkészítése. A több évszázados múltra visszatekintő Kosztolányi család családfáinak a lehetséges összekapcsolásán is dolgozunk. Keressük a szétszóródottan élő családtagok birtokában levő adatokat. 2003 jún. 7.-én/8.-án Kosztolányi Világtalálkozót (KVT-t) rendeztünk Dabason. A találkozón 7 országból több mint 300 érdeklődő vett részt. Az összegyűjtött családfákat, családi hagyományokat CD-n tettük elérhetővé az érdeklődő családtagok számára. Szeretnénk,ha a Szlovákiában őrzött, a családunkkal kapcsolatos adatok hazakerülnének Magyarországra.

Az egyesület vezetősége és elérhetősége:

Elnök: Kosztolányi Gyula: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Alelnök: Kosztolányi Ferenc: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Alelnök: Kosztolányi Zoltán: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A Kosztolányi Család Honlapja: http//homepages.ihug.co.nz/~kosztzez/
Üzemelteti: Kosztolányi Zoltán Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Search