2018. április 25. szerda
Márk, Márkó, Márkus
Holnap: Ervin napja lesz


November 18-án tartotta meg a Magyar Zarándokút Önkormányzati Társulás és a Magyar Zarándokút Egyesület évzáró konferenciáját a Sári Zarándok és Kulturális Központban.

Az eseményről készült összefoglaló anyagot tekinthetik meg az alábbiakban olvasóink.

Print Friendly, PDF & Email

Ezúton, tisztelettel meghívom Önt a VI. Magyar Zarándokút Konferenciára.

A Magyar Zarándokút idei megnyitása előtt, hagyományainknak megfelelően, megrendezzük a Magyar Zarándokút Konferenciát immár hatodik alkalommal. A konferencia témája: Tájékoztató a Magyar Zarándokút 2016. évi programjairól

Helyszín:
Dabas-Sári Zarándok- és Kulturális Központ nagyterme (Dabas, Mánteleki út 8.)
Időpont: 2016. március 18. (péntek) 10.15

Print Friendly, PDF & Email

2015. évi "Szent Imre Zarándoklat" - Dabas - Dunavecse - Soltszentimre - Csengőd - Akasztó - Szelidi-tó - Kalocsa - Fajsz

„Készítsétek az Úr útját, tegyétek egyenessé ösvényeit. Minden völgy betöltetik, és minden hegy és domb megalacsonyíttatik, és a kanyarok egyenesekké lesznek, és a göröngyök sima úttá.” (Lk. 3, 4-5)

A 2015. évi „Szent Imre zarándoklatot” kettős céllal szerveztük meg. Egyrészt, tavaly Nagyboldogasszony napján adtuk át a fajszi zarándok-szoborcsoportot és már akkor megbeszéltük, hogy hagyományt teremtünk az eseményből és minden évben ellátogatunk a szobrokhoz, a Magyar Zarándokútnak erre a különleges szakrális helyére.

Print Friendly, PDF & Email

Search